Kvaldags

Serieseger i stor stil och väntande kval till elitserien! Herrlaget i VTS har gjort en gedigen insats i div. 1 södra.  Bara ett hinder står i vägen för att återta en plats i finrummet. Det är dock ett mycket svårt sådant, som väntar på lördag i Strandbjörkshallen.
Vår kvalopponent blir Båstad-Göta TS, ett mycket starkt lag som – i omläggningstider – trots tre konkurrenter bakom sig i elitseriens sluttabell tvingas spela kval. Till saken hör, att det var just Båstad-Göta, som förpassade VTS till div. 1 efter motsvarande kval i fjol, den gången i omvända roller och i tennismetropolen vid Hallandsåsen.
VTS-laget har varit helt outstanding i årets div. 1 södra, ett faktum på gott och ont. Vårt lag har, precis som Trollbäcken i den norra divisionen, inte satts under press vid något enda tillfälle. Kvalitetsskillnaden mellan elitserien och div. 1 är avgrundsdjup.
Det blir dessbättre en klar standardhöjning till nästa års div. 1 södra. Tre lag åker ur och ersätts av Helsingborg och Höllviken, som flyttas ner direkt från elitserien och därutöver lördagens förlorare i Strandbjörkshallen. Men i VTS ser vi givetvis helst. att det blir återtåg till elitserien.
Det gäller alltså för VTS-laget att vässa vapnen och för alla trogna VTS-supporters att möta upp i hallen och ge våra spelare sitt värdefulla stöd. På motståndarsidan finns två mycket starka kort i Isak Arvidsson och Daniel Windahl. Isak har varit bofast i ”Fiddes” DC-lag hela året och 17-årige Daniel betraktas vid sidan om bröderna Ymer som vårt starkaste framtidshopp. Tuffa uppgifter för Viktor och Pontus således!
En högintressant lördagseftermiddag i Strandbjörkshallen är alltså att se fram emot.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: