Ett snillrikt upplägg

Det råder intensivt högtryck på Vintertouren just nu. I utbudet återfinns tävlingar varje vecka i en dryg månads tid, vilket förstås är perfekt för alla spelare som tillbringar vintern på hemmaplan i Sverige. Resten av inomhusvåren är det däremot tyvärr väldigt tunt i tourkalendern.
Själva står vi i VTS som värdar för Glimstedt Open i det kommande veckoslutet. Anmälningslistorna ser mycket intressanta ut, men man måste som vanligt avvakta tills dess sign in är gjord vid lunchtid på onsdag.
I Uppsala spelas i denna helgen den penningstinnaste tävlingen på touren med ett lika originellt som tilltalande upplägg. Rosendals Supervintertour är, till skillnad från det traditionella tourkonceptet, en trestegsraket med kval – poolspel – slutspel. Gå gärna in på TenTour Online och studera formatet i detalj.
Anna Hermann har som enda VTS-deltagare tagit sig igenom kvalet. Här har VTS-tjejen spelat hem tre starka vinster. I poolspelet är hon garanterad ytterligare tre matcher mot sylvasst motstånd. Kan det bli bättre?
Slutspelsbesättningen består av de två bästa i vardera av två pooler.
– – – – –
Välkomna till Strandbjörkshallen och Glimstedt Open. Kvalet börjar på torsdag vid lunchtid och tävlingen avslutas med finaler på söndag eftermiddag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: