F d VTS-are som håller stilen

Två veckor utan aktivitet på denna blogg, vilket inte har hänt tidigare, har inget att göra med intensivt QS-tittande. Men visst har det blivit åtskilliga timmar  framför tv-skärmen.
Som Växjöbo har det varit extra intressant att följa Niklas Jihde och Carolina Klüft i rollerna som studiovärdar.  Den ene har ju massor av rutin, den andra är däremot helt grön i rollen.
Niklas, från den bollbegåvade familjen Jihde, tillhörde länge en bred grupp duktiga VTS-juniorer i det sista gänget av den första omgången Team Mats Wilander. Sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna.
Niklas, som är jämnårig med Fredrik Lovén och ett år yngre än David Winberg, Jesper Boberg och Magnus Alsterback, gjorde en kanonsommar som 16-åring för att, när inomhussäsongen kom, utan minsta förvarning säga tack och hej. Det blev innebandy istället, och resten är historia.
Båda Växjöprofilerna gör enligt min uppfattning ett jättebra jobb precis som flertalet i den stora kommentators- och expertkommentatorsgruppen. Niklas liksom Carolina har en mycket sympatisk framtoning. Trots timme ut och timme in i studiosoffan hittar de infallsvinklar som gör att man som tittare hänger kvar. Det svenska medaljregnet har förstås inte försvårat deras jobb.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: