Spännande utveckling

Snabb resultatservice är ett starkt önskemål inom svensk tennis. Tjänsten TenTour Online, som är de allra flesta tävlingsarrangörers arbetsredskap idag, är ett förträffligt instrument i detta syfte. Och ännu bättre håller det på att bli.
I RM för Småland/Blekinge, som drog igång i Strandbjörkshallen idag, premiäranvände vi oss av den nya mobilklient, som Primesite – företaget som driver TenTour Online – håller på att lansera. Våra erfarenheter är mycket löftesrika.
Den nya möjligheten innebär att man kan registrera och publicera matchresultat direkt då matchen är färdigspelad vid sittande tävlingledarbord med hjälp av en smartphone eller en läsplatta. Allt fungerade problemfritt under dagen med den historiskt snabbaste resultatrapporteringen i Växjötennisens historia som följd.
Extra effektiv blir mobilklienten, när det snart är utomhusdags. Förutom snabb resultatrapportering kommer den att spara många steg mellan Bollebo och Strandbjörkshallen.
– – – – –
Under förmiddagen hade dessutom jag, Tuomas och Anti ett intressant meningsutbyte med Jonas Nordgren och ”Micke” Andersson från Primesite och Johan Gunnarsson, TenTour-programmets skapare. Förutom resultatinmatningen via mobil är man på Primesite långt komna med matchplanering – matcher på tur och pågående matcher – på läsfplattan eller mobilen, om man inte tycker att mobilens display är för liten. I paketet ligger också möjlighet till presentation på skärm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: