Välkommen, Lena!

Årsmöte samtidigt som slutspelshockey, om än på bortaplan, var ingen lyckad kombination.Torsdagens VTS-årsmöte var bland de klenast besökta på mycket länge.
Man får hoppas, att hockeyn i Luleå var en bidragande orsak till den magra uppslutningen Om så inte är fallet finns anledning att vara bekymrad. Ungdomen lyste nästan helt med sin frånvaro. Lite olyckligt var det dessutom, att en kvartett styrelseledamöter var sjuka eller hade andra laga förhinder.
Heders åt 70-plusveteranerna Gösta Arvidsson och Jan Svensson liksom evigt unge 80-plusaren Hans Bergeling, som sällan missar ett årsmöte. Trion har fortfarande ett brinnande tennisintresse i allmänhet och VTS-intresse i synnerhet.
Lika trevligt var det att se Birgit Persson och Ewa Carlsson, två synnerligen alerta veterandamer, som besökte hallen för andra gången på torsdagen. På förmiddagen hade de firat, att gruppspelskompisen Gunnar Carlberg blir 80 vårar i morgon.
Slutligen allra trevligast; Lena Ahlbäck var på plats och valdes in som ny styrelseledamot. Jodå, flicknamnet är Oleskog och vi har alltså fått ett nytillskott i styrelsen med bredast tänkbara tennisbakgrund. Lena är ju den mest framgångsrika, bl a med en JSM-titel i singel, bland fyra syskon som alla blev duktiga tennisspelare. Syskonkvartetten fostrades både på och utanför banan av pappa Lennart, en legendar inom Växjötennisen.

Annonser

2 Responses to Välkommen, Lena!

  1. Lage skriver:

    Fanns det någon under 70 år på årsmötet?

    • Åke Magnusson skriver:

      Givetvis, majoriteten var klart under 70! Jag ville bara lyfta fram några entusiaster med stort tennishjärta, som aldrig sviker. Heders alla som kom, oavsett ålder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: