Inte som det brukar vara

Vårjobbet med att få igång utebanorna i Strandbjörket är i stort sett avslutat. Lite ”finlir” återstår, liksom oundvikliga skadereparationer i samband med spelstarten.
En omständighet, som förvånat i samband med årets slitsamma kneg, är att intresset inför starten har varit minst sagt svalt – inte alls som man är van vid från förr om åren. Då har bilden varit, att våra bästa liksom målmedvetna juniorer av skilda slag och passionerade motionärer, hängt som klasar kring banorna. ”När kan man börja spela?” har varit en stående fråga.
I år har det varit mycket glest med den sortens aktivitet. Näten kom upp på fyra banor i torsdags – idag är alla uppe – och det har varit strålande påskväder så här långt. Först idag blev det i viss mån ”ordning på torpet”. En stor del av våra tennisgymnasister dök upp och slog sina premiärbollar i det strålande solskenet.
Visst, några enstaka är kvar i JSM i Göteborg och somliga är förstås bortresta under helgen. Men det är långt ifrån hela förklaringen. Är det vi bevittnar ett dystert tidens tecken? Hör det egna drivet till en förgången tid? Måste precis allt vara organiserat?
– – – – –
I veckan som kommer har vi glädjen att ha DC-kapten ”Fidde” på plats i Strandbjörket med delar av sin landslagstrupp. Det handlar om träningsläger inför den första av tre svenska futuretävlingar, som startar nere i Karlskrona redan i den kommande helgen. Välkomna till Strandbjörket för att ”kolla läget”.
– – – – –
Tack Karolina och Tommy för ert engagerade jobb med banorna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: