Snyggt VTS-facit

SEBNG2Fyra klassvinster av sex är ett VTS-facit, som inte skäms för sig. Ändå sticker en av de finalförlorande hemmaspelarna ut mest i SEB NG-zontävlingen i Strandbjörket.
Hannah Martinelle i tjejernas 13-årsklass var tävlingens jättesskräll. Hannah överraskade rejält genom att göra sitt unga livs match och ge klassens storfavorit Tilda Loudd Karlskrona respass i den ena semifinalen, en fight som avgjordes i matchtiebreak.
Hannahs skräll bäddade för ett år yngre men mer erfarna klubbkompisen Emma Jeppsson i epilogen. Hannah hade nog behövt lite mer vila och återhämtning för att kunna ge Emma en fight.
Liksom Emma blev Kasper Qvarfordt klassvinnare med ett år kvar i klassen. Kasper visade, efter VTS-besvikelser på vägen, obestridliga spelmässiga och framför allt mentala kvalitéer i finalen mot på sistone starkt framåtgående kalmariten Adam Svensson. Dels  vände VTS-aren 2-5-underläge till setvinst i första set och dels tog han direkt hand om taktpinnen i det avslutande matchtiebreaket efter att ha tappat det jämna andra setet.
Bilden ovan bekräftar att Fader Pluvius tvingade in slutmatcherna i Strandbjörkshallen. Alex Ottosson t h vann VTS-final nummer två över Alexander Stenman i pojkarnas 13-årsavdelning. Söndagseftermiddagens störtregn stod i bjärt kontrast till lördagens solflöde och sommartemperatur i Strandbjörket.
VTS-are nummer fyra i Regionsfinalen i Jönköping blir Astrid Brodén. Astrid hade en enkel resa i tjejernas tunna 15-årsklass. Femte VTS-are är Annie Heinonen, som tilldelades ett av drösvis med onödiga wild cards.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: