Intressant debatt utanför ämnet

I den forntid då jag gick i gymnasiet kunde det inträffa, att man blev underkänd i ett prov i uppsatsskrivning på grund av ”missuppfattning av ämnet”, oavsett kvalitén på innehåll och form. Lite så är det när det gäller kommentarerna till mitt senaste inlägg, inte så att de är underkända men vid sidan om ämnet.
Inlägget handlade enbart om rapportering av slutförda matcher. Det fanns inte ett ord om liverapportering eller föräldrars sätt att förhålla sig till sina barns tennis, frågeställningar som väcker heta känslor, i synnerhet det senare ämnet.
Jag har inget emot, att man ”glider” åt sidan på det här sättet. Det är bra mycket bättre än att inte debattera alls. Det meningsutbyte, som kommit fram i kommentarerna är intressant att följa. Åsikterna är ju diametralt motsatta.
Jag vill bara understryka, att ämnet för inlägget var klart begränsat.

Annonser

One Response to Intressant debatt utanför ämnet

  1. Mats Nilsson skriver:

    Men hänger det inte ihop lite Åke och övriga? Att det är viktigt att mata in resultat för att man skall kunna planera morgondagen är nog de flesta ok med, men ivern att i ungdomsår ha livekoll på sina barns idrottande är sjukt och vi som tävlingsarrangörer bidrar till stressen och kanske borde dylika frågor diskuteras på tävlingskonferenser, tränarseminarier och i förbundets styrelse?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: