Överraskande bra

Superonsdag var rubriken på förstasidan av Stockholm Opens dagsprogramblad. Lite att sticka ut hakan, kan man tycka, då det handlar om inledningsomgångar i en 250 000-tävling.

Dessbättre infriades arrangörernas förhoppning i det närmaste fullt ut. Undantaget var avslutningen mellan sista Svenskhoppet Christian Lindell och den excentriske tysk-jamaicanen Dustin Brown.

Ryssen Gabashvili överraskade t ex titelförsvarande Grigor Dimitrov. Bulgaren kan säkert lite ytterligare, men ryssens bitvis mycket tuffa agerande gjorde att matchen blev dagens bästa.

Om spelet var en positiv överraskning, var publiktillströmningen tvärt emot. Det gapade tomt alldeles för mycket även på onsdagens kvällspass

Annonser

One Response to Överraskande bra

  1. tennisförälder skriver:

    Ju fler som följer tävlingen desto mer intresse och bättre spelare kommer i framtiden. Dam och herrtävlingen i Båstad attraherar hela vår familj även om inte alltid startfältet blir det som blivit lovat. Arrangörerna i Stockholm har inte lyckats komma i kontakt med någon i vår tennisfamilj trots att vi är lever med tennis dygnet runt. Varför inte försöka göra tävlingen till en folkfest och locka dit Sveriges bästa juniorer med familjer och lägga SVENSKA Juniortouren Masters i Stockholm samtidigt mellan mån-fre, och sedan kryddat med Pirres Pokal och gamla Investor på helgen. Tennisen måste släppa taget om slipspubliken och försöka locka dit oss som spelar tennis, och på så sett få ett naturligt intresse för tävlingarna i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: