Blandade intryck

Höstens seriespel är över. Ett försök till sammanfattning ger högst blandade intryck sett med VT-ögon.

Damerna drabbades ju av kraftig återlåtning jämfört med det framgångsrika fjolåret. Coachen ”Rasse” Jonasson var emellertid trots allt förhoppningsfull redan före start och serien igenom.

Avgörandet föll i den allra sista matchen i Näsbypark. Marginalerna var små men dessvärre inte på VTS-tjejernas sida. Ett par matchtiebreak, som gick fel, och en akut skada skilde vårt lag från nytt elitseriekontrakt.

En mindre lyckad premiärhelg förstörde allt för VTS-herrarna i div. 1 södra. Förlusten mot Helsingborg var väntad, medan den mot ATL Lund sved ordentligt.

Det hjälpte föga att vårt lag tappade endast två individuella matcher i fortsättningen. Allt var kört efter första helgen i en serie, som var alldeles för ojämn.

Helsingborg är högst värdiga vinnare, vilket skåningarna underströk i sista matchen mot Ullevi. Göteborgarna mönstrade först i sista spelhelgen sitt bästa lag med Markus Eriksson och bröderna Brunström. Redan klara seriesegrarna befäste sin vinnarvärdighet genom att ta hem båda dubblarna, där den ATP- och landslagsmeriterade trion medverkade.

Lite i skymundan har vårt B-lag på herrsidan gjort mycket väl ifrån sig. Precis som för A-laget blev det en fin andraplats i div. 2 södra efter bl a stark vinst mot klara seriesegrarna Fair Play 2 i slutomgången.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: