Arnesen utmanar

För sju år sedan tystnade en frisk fläkt i den svenska tennisdebatten. Jonas Arnesens blogg i Svenska Dagbladet upphörde. Orsaken lär vara en väl bevarad hemlighet i SvD-huset.

Numera jobbar Jonas – den kanske mest initierade men ibland också den mest obekväme svenske tennisjournalisten – på frilansbasis, fortfarande med tennis som huvudintresse. Idag återuppstod bloggen, nu med titeln ”Challenge” – Arnesen utmanar.

Jonas´ blogg är välkommen och lär säkert vitalisera den svenska tennisdebatten. Bokmärk den!

Annonser

3 Responses to Arnesen utmanar

 1. Jonas Arnesen skriver:

  Hej Åke, tack för de uppskattande orden. Du vet att jag har största respekt för ditt kunnande och ditt engagemang. Du var med om att bygga upp det svenska tennisundret men representerar i dag en grupp ledare som det finns alltför få av. Därför ser det också ut som det gör.
  För att situationen ska bli bättre tror jag att det krävs betydligt mer syre i svensk tennis. Du har tillfört den genom bland annat din blogg och jag ska försöka att bidra till ökad syresättning på Challenge men också i andra sammanhang.
  Vänligen
  Jonas
  ps. Ser att de som kommenterar dina upplägg måste ange namn och e-post. Jag testar inledningsvis utan dessa krav på Challenge men är medveten om risken att det kan balla ur.

 2. Mats N skriver:

  Såväl Arnesens blogg som Swetennis är positiva initiativ. På Expressen.se finns Guts utmärkta inlägg. Problemet är att tennis inte längre finns på agendan över huvud taget på landets ordinarie redaktioner. Svt är ett skämt och någon borde granska vad vintersatsningen kostar o får för effekter för övriga sporter? TV4? Radiosporten försöker litegrann men slavisk bevakning av SHL och fotbollsallsvenskan ger begränsningar. Kvällstidningarna letar bara sensationer. Det gjorde även Eurosport men vad hände med den svenska sajten? På lokaltidningarna vet man inget men skulle även behöva hjälp av regioner och lokala klubbar… Svensk Tennis saknar dessutom en ”talesperson” och i nuvarande ledning i förbundet finns inget alternativ. Problemet blir nu att folk tar ton för att prata i egen sak.

 3. Jonas Arnesen skriver:

  Mats,
  håller med dig i stora stycken men faktiskt hade i tv i morse uppdateringar av ställningen i Ymers match i Australian Open. Wow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: