Alerta Swe Tennis

Jönköpingsbaserade Swe Tennis håller stilen. Samtidigt väntar man fortfarande på att det utlovade lyftet av det, som i somras lanserades som den nya tennis.se, skall ske.

Ideellt arbetande Swe Tennis är alert hela vägen från svenska vintertouren till Australian Open. På tisdagskvällen kunde man ta del av uppdateringar rörande FC-aktuella Rebecca Peterson och Sofia Arvidsson samt de svenska futurespelarna på herrsidan.

Jönköpingskillarna har givetvis också koll på de svenska damerna på ITF-nivå, inklusive vår Kajsa Rinaldo Persson. Kajsa gör sin tredje vecka i Egypten.

Dessutom fanns ett intressant inlägg om Fred Simonsson, som åkt till Sri Lanka för att inleda en comeback på ATP-listan. På måndagen uppmärksammade man nytillträdde förbundstränaren, VTS-aren Pontus Norberg.

Den, som bara följer Förbundets tennis.se, kan i väntan på dessa nyheter, förutom rapportering från Melbourne ta del av hänt-i-veckan-stoff om Jonas Björkmans Lets dance-deltagande och om placeringen av Nadals vätskeflaskor.
– – – – –
Bokmärk Swe Tennis om du inte redan gjort det.

Annonser

2 Responses to Alerta Swe Tennis

  1. Ola H skriver:

    Precis som Svenska Tennisförbundet mörkat vad fantasiprojektet ”Min Tennis” (minns någon?) kostat (enligt uppgift 1,5 miljoner), skulle det nu vara intressant att få insikt i vad Traveas tjänat på att sätta lite färg på hemsidan och vad de tjänar på att ha redaktören anställd i mellanledet – när utfallet är på samma nivå som tidigare då det sköttes internt av SvTF med mindre resurser men med mer närvaro…
    Vad har beställaren, klubbarna och regionerna, fått ut av denna ”nylansering”?

  2. Johan Rosenqvist skriver:

    Skönt att SweTennis finns. Vem skulle annars bevaka SM i Falun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: