Gott gensvar

Den första träffen med Växjötennisens Vänner är genomförd. Vi, som har tagit initiativet till aktiviteten, är mycket nöjda med gensvaret. Drygt 35 personer mötte upp i Harry Olsson-rummet i Strandbjörkshallen.

Premiärkvällens ämne var ”Från Arvid Knöppel till Ture Fridlund”, en exposé över de ungefär 40 första åren i Växjötennisens mer än hundraåriga historia. Fastän det tennis- och idrottsintresserade auditoriet säkert hade en medelålder 50+, fick det sig till livs både en och annan ny kunskap om den tidiga Växjötennisen.

Min bestämda uppfattning är, att premiärkvällen gick hem hos auditoriet. Många uttalade förhoppningar om fortsatt verksamhet. Vi – jag, Kurt och ”Kåcke” – tar gärna emot reaktioner, såväl positiva som negativa.

Som det känns efter premiärkvällen, lutar det åt att vi återkommer efter sommaren med ett nytt tema. Vi har förtecknat ett antal ämnen för fortsatta träffar men tar självfallet här gärna emot förslag från er, som var på plats.

Ni, som tyckte kvällen var bra, tala om det för era vänner, ni som tyckte den var mindre lyckad, tala om det för oss.

Växjötennisens stolta historia förtjänar att vårdas ömt. Växjötennisens Vänner är ett sätt att göra det. Inom ramen för denna organisation finns dessutom möjligheter för kompletterande varianter till den vi börjat på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: