Sensationell finalist

De, som följde måndagens öppningsmatch i Swedish Open, hade knappast några tankar på att Benoit Paire skulle stå som en av morgondagens finalister. Initierade, som känner till, att fransmannen i sina ljusa stunder har hög kapacitet, vet möjligen, att sådant som har inträffat senare under veckan är möjligt.

Den minst sagt oberäknelige Paire har efter den bedrövliga inledningen bara spelat bättre och bättre. Idag var det dags att förpassa försvarande mästaren Pablo Cuevas till förlorarnas skara.

Cuevas är säkerligen mindre nöjd med sin insats, men den långe fransosen är ingen enkel opponent, när han spelar på topp. För dagen var framför allt forehanden, som sett lite fladdrig ut under veckan, ett vinnarvapen liksom den vassa serven.

Om Paire kan vidmakthålla nivån från idag, har finalen alla möjligheter att bli sevärd. Tvåfaldige vinnaren Tommy Robredo fortsätter dock att imponera. Spanjoren hade sin semifinal mot publikfavoriten Alexander Zverev under full kontroll och verkar sugen på en tredje titel i sitt femtonde Båstadbesök.
– – – – –
Underkänt! SVT:s Sportnytt verkar helt ha glömt bort Swedish Open. Christian Lindells förlustmatch i onsdags gick spårlöst förbi liksom allt som hänt senare under veckan. En högst märklig nyhetsvärdering!

Annonser

One Response to Sensationell finalist

  1. Ingrid skriver:

    En tennisclown mot en veteran i dagens final i Båstad. Undra hur den matchen slutar? Förhoppningsvis vinner veteranen Robredo, som förgyllt Swedish Open i Båstad i 15 år. En verklig trotjänare för turneringen mao, som förtjänar att vinna idag, tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: