Avtryck från den stora världen

Två företeelser väcker inte sällan irritation bland tennisfans, som följer ATP- och WTA-tourerna. Värst är servarens ”synande” av bollarna, men även svettorkandet efter var och varannan poäng blir ofta jobbigt.

Den uppmärksamme åskådaren på JSM i Strandbjörket märker, att ”handduken med ut på banan” har blivit vanligare. Även då det regnade idag – dock utan avbrott – hängde hanndukar i staketet under pågående spel och blev blöta!

Den positiva sidan av saken är förstås, att fenomenet indikerar att juniorerna verkligen tittar på professionell tennis, antingen live eller på tv. Förhoppningsvis är handdukstorkandet inte det enda, de tar intryck av.

Det andra och värsta irritationsmomentet, att ideligen examinera bollarna, är dessbättre inte möjligt att efterapa, så länge som JSM och andra tävlingar spelas utan bollkallar. Den ordningen lär väl gälla inom överskådlig framtid.
– – – – –
Felix Mörck, andrssedad i 18-årsklassen, är ende kvarvarande VTS-are i singelspelet, sedan Anna Hermann tvingats dra sig ur bland 18-årstjejerna på grund av fotskada. Lycka till Felix!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: