Mycket Ymer

Det är mycket Ymer just nu. I morgon möts bröderna i kvalet till en Challenger i italienska Brescia. Idag meddelades att samarbetet mellan Elias och Spanjoren Galo Blanco bryts.

Elias mot lillebror Mikael känns som en senkommen Årets Match i svensk tennis. Mikael har ju haft en mycket framgångsrik höst med bl a segerrik Davis Cup-debut mot Danmark för ett par veckor sedan. För storebror Elias har det däremot varit motigt med skadebekymmer, som satte stopp för både Stockholm Open och DC-matchen.

Det känns som, att den hyperintressanta brödrakampen är en tämligen öppen affär. Men familjefighter är inga matcher vilka som helst. Storebror har ofta ett mentalt övertag.

Samarbetet mellan Elias Ymer och Galo Blancos akademi varade bara i åtta månader. Någon orsak till uppbrottet har inte setts. För Elias och för svensk tennis är det förstås angeläget, att en ny och stabil bas kommer på plats snarast. Det kanske redan är fixat. Tillbaka till Good to Great känns som ett tryggt alternativ.

Annonser

One Response to Mycket Ymer

  1. John skriver:

    …och Ymer även nominerad till Idrottsgalan, kategori: Årets nykomling. Vilket är välförtjänt i och med att Elias kvalat in till årets samtliga Grand slam- turneringar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: