Småland med i matchen igen

Växjö TS och Tabergsdalens TK har i många år varit dominanter inom småländsk tennis. Dock har de båda klubbarna aldrig mötts i seriesammanhang på herrsidan. Men i morgon är det dags i Strandbjörkshallen.

VTS har ju ett långt förflutet i elitserien, dit Tabergsdalen inte nått hittills. Dessutom har klubben från Södra Vätterbygden tillhört den norra div. 1-gruppen fram till i år. En förändrad laggeografi har medfört en överflyttning till en omgivning, som öppnar för Smålandsderby.

Som smålänning gläder man sig dessutom över att ytterligare en klubb från det gamla fina tennisdistriktet återfinns i den näst högsta serien. Anrika Smålandsstenars TK har tagit klivet upp.

VTS, som har öppnat serien utan poängförlust, har siktet inställt på serieseger och avancemang till elitserien. Hemmalaget är i morgon förstärkt med alltid klubblojale Pontus Norberg. Pontus har svårt att förena seriespelet med sitt jobb i Svenska Tennisförbundet, men ställer alltid upp, då omständigheterna så medger.

VTS-laget är värt allt stöd det kan få från läktaren. Välkomna till Strandbjörkshallen, där första bollarna slås kl. 17.
– – – – –
Slutligen en påminnelsen om den förestående träffen med Växjötennisens Vänner. Inbjudan återfinns här. Sista anmälningsdag är 29 november. Varmt välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: