Lapp på luckan!

Fullbokat-Nej tyvärr, det är fullbokat!

Redan tidigt på lördagsförmiddagen tvingades helgjobbande Mirna lämna detta negativa besked till tennislystna Växjöbor, som ville spontanboka i Strandbjörkshallen. Det hade nog gått att fylla ytterligare en bana denna sista januarilördag.

Att tvingas säga nej är förstås aldrig bra. Efter en lång period av negativ bokningstendens är det ändå angenämt, att se en vändning och t o m ett fulltecknat dagsschema på datorskärmen.

I sanningens namn skall sägas, att vi hade god extern hjälp att fylla timpositionerna. Pontus Norberg har i helgen läger för landets bästa 16-årsflickor och vidare hade Hovmantorps TK bokat ett antal timmar för seriespel. Dessutom var A-hallen ockuperad hela dagen för badmintontävling.

Det var också skönt att se tjejernas engagemang framför TV:n och finalen mellan Kerber och Williams. Direkt efter avslutat träningspass parkerade gänget tillsammans med Pontus och hans kollega, Båstadtränaren Mari Andersson, framför burken och reste sig först när den överlyckliga tyskan fallit på rygg på baslinjen. Det var inget snack, lunchen fick vänta tills den rafflande och högklassiga kampen var över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: