Positiva vibbar

Städ4Mellan 25 och 30 vuxna VTS-medlemmar mötte upp därtill en dryg handfull yngre juniorer. Åldersspridningen var över hela skalan och framför allt, alla var glada och synnerligen arbetsvilliga. Ett jättejobb blev gjort.

Sex styrelseledamöter på plats är en lika tydlig som glädjande markering, att det nya gardet är berett att jobba. Trevligt att se var också, att de nyavgångna styrelsegubbarna Peter Lange och Håkan Stenman mötte upp precis som förr om åren och därmed visade, att VTS-engagemanget lever vidare.

Minst lika viktigt är förstås, att nya ansikten, vid sidan om de nya styrelseledamöterna, som Tomas och Lotta Arvidsson, Johan Olsson och Sofie Eriksson engagerar sig. Det finns uppenbarligen sparkapital i VTS-leden.

Pålitliga kort som Gösta Arvidsson (på Mirnas bild ovan t h), Magnus Arnfelt, Ulf Lundblad, Anders Fransson, Tuomas Heinonen och ”Tobbe” Thestrup svek inte heller den här gången. VTS-hjärtat är rymligt hos denna sortens medlemmar.

Stort tack alla ni som jobbade, en del nämnda men ingen glömd!

 

Annonser

One Response to Positiva vibbar

  1. Ola H skriver:

    Kul att ni kan samla medlemmar till detta viktiga arbete men tror många klubbar har stora problem med samma sak? Jag tycker många gånger klubbarna är för flata mot sina juniorer – även i VTS kan man ju fundera? En handfull juniorer, det finns väl gissningsvis ett 50-tal som spelar ganska regelbundet flera gånger i veckan under inomhussäsongen och tänker ha träning i maj månad? Vad är orsaken till att man inte hjälper till? Gillar inte hot men det borde bara vara ett obligatorium för spelare som tar del av verksamheten, samma sak på hösten när utebanorna skall städas och plankas mm…

    Ur led är tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: