Vilket pådrag!

Eurosport och Grand Slam – Wimbledon undantaget – har blivit en institution, som man ser fram emot varje gång det är dags. Den garvade kommentatorsduon Maria Strandlund-Tomsvik och Rolf Norberg, på senare år kompletterad med Åsa Svensson, skapar tittartrygghet, och så ser man ju varje kväll fram mot Game Set Mats.

Nu under andra Parisveckan har svenska Eurosport förstärkt rejält. Thomas Enqvist har, som brukar vara fallet då det drar ihop sig, intagit rollen som omdömesgill expertkommentator.

Ett trevligt nytillskott är att Jonas Björkman med journalistproffset Karin Frick som partner levererar kloka och initierade synpunkter på inte bara det som utspelas på banan. Tillsammans med Gusten Dahlin, ytterligare en förstärkning i Parisgänget och mer känd som fotbollskommentator, gjorde Jonas idag ett informativt nedslag i den ädla konsten att stränga racketar.

SmalandSom VTS-are känner man förstås viss stolthet, då man hör Mats´ och Jonas´ analyser. Grunden till all deras klokskap och kunnande i tennisbranschen lades en gång i tiden i Strandbjörkshallen.

Som smålänning har man dessutom anledning att komplettera med att Karin Frick har sina rötter i Jönköping. Under flicknamnet Karlsson var hon en duktig tennisjunior i JTK och därefter collegespelare i USA.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: