Ett bra val

CSSmp:s alltid välinformerade Sven Elofsson antydde det under Swedish Open. Sven hänvisade till ”säker källa”, som det heter i hans profession. Idag blev det offentliggjort.

Christer Sjöö har utnämnts till ny generalsekreterare i Svenska Tennisförbundet. I samband med hans företrädares avgång för mer än ett år sedan skrev jag så här i denna blogg. Trevligt att ha pläderat rätt någon enstaka gång!

När det för några veckor sedan kungjordes, att Marcus Norman lämnar sin GS-tjänst på Svenska Bandyförbundet, var jag tämligen övertygad om, att lillebror Norman skulle få tjänsten på Tennisförbundet. Thomas Wallén & Co valde emellertid att internrekrytera. Ett svårt men klokt val mellan två starka kandidater, tror jag.

Grattis, Svenska Tennisförbundet, grattis svensk tennis och, inte minst, grattis Christer! Att beklaga i sammanhanget är förstås Tennis Syd, som mister sin lika omtyckte som  synnerligen effektive verksamhetsansvarige.

Annonser

2 Responses to Ett bra val

  1. Mats N skriver:

    Om jag skall leta efter en anmärkning eller ett frågetecken så blir det hans 08-uppväxt. Storstäderna – i synnerhet Stockholm – är inte ett bra riktmärke eller en defaultreferens att utgå ifrån. Nu har åren gott o Skåne bör ha gjort honom gott men ränderna går aldrig ur heter det ju!?

    Detta sagt med en historik av styrelserepresentanter och kanslipersonal med snäv utgångspunkt som därigenom tagit fantasifulla initiativ utan verklighetsförankring.

  2. Ralf skriver:

    Behöver inte en GS kunna mer än tennis?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: