Jobbigt för gamla fina familjer

serieTa en titt på lagen kring det nedre strecket i tabellen här bredvid. Den utgör slutfacit för herrarnas div 1 södra.

Det var raffinerat till max i sista sammandragningen i Norrahammar.Till råga på allt gick övriga resultat den vägen, att utgången kom att avgöras just i mötet mellan VTS och HTK, två klubbar som mötts åtskilliga gånger – i elitserien.

En summering efter fyra matcher och ställningen 2-2 gav vid handen, att VTS måste vinna slutmatcherna i raka set för att kunna gripa sista halmstrået, gameräkning.

Robin Thour och 14-årige Adam Heinonen grejade det nödvändiga, och en bättre gamedifferens säkrade det oerhört betydelsefulla kontraktet. Unge Adam blixtinkallades till truppen från det samtidiga P 15-slutspelet i Strandbjörkshallen, ett drag som alltså gick hem.

Mot bakgrund av den livliga debatten om utländska spelare och värvningar är det skönt att konstaera, att alla de glada ansiktena på bilden nedan har fått sin tennisuppfostran i Strandbjörkshallen.

div1
– – – – –
Den, som före start tippat att gamla fina HTK skulle tvingas ta steget ner i den tredje divisionen, hade väl betraktats som mindre vetande. Det bittra ödet kunde lika väl ha drabbat VTS.
– – – – –
Smålandsstenar bästa Smålandsklubb var inte heller väntat. Nåja, Tabergsdalen är före i sluttabellen, men Västboklubben vann över både VTS och TaTK.

Annonser

One Response to Jobbigt för gamla fina familjer

  1. Grattis till Växjö TS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: