Ingen skidåkning men tennisspel går bra

ShallenDet är länge sedan det såg ut så här i Strandbjörket och dess omgivningar en julafton. Bilden är från 2010, då det senast begav sig.

Julstämning av traditionellt snitt är det däremot, om man tar sig in i Strandbjörkshallen, den anrika tennisborgen på söder i Växjö. Verksamheten i hallen tar, till skillnad från t ex tennis.se, ingen julledighet. Den går bara ner i varv en smula.

Öppettiderna är begränsade under helgdagarna, men det är inte helstängt någon enda av de röda dagarna. För den som vill motionera bort lite julmat, är möjligheterna goda. Rikligt med lediga tider finns att boka,

Vidare  har vi ju Skinkdubbeln, den 46:e i oavbruten följd, med traditionsenlig start på annandagen. Glädjande nog ökar vår julbegivenhet tydligt i deltagarantal, dock har vi långt kvar till storhetstiden för 15-20 år sedan .

Så här, när året nalkas sitt slut, vill jag önska alla, som har följt den här bloggen, en God Jul och Ett Gott Nytt År. Jag vill också uttrycka en förhoppning om er fortsatta uppmärksamhet under 2017. Jag skall göra mitt bästa för att det skall vara mödan värt att klicka sig hit.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: