Adam storspelade

Herrsingelkvalet i årets Glimstedt Open är jätteintressant, inte minst för att ett koppel av landets bästa 15-16-åringar har varit på plats i Strandbjörkshallen. Att en hemmaspelare tilldrar ig stor uppmärksamhet gör inte saken sämre.

Adam Heinonen har ju haft en strålande höst och fortsatt lika bra på det nya året. I morgon fredag på förmiddagen spelar spelar VTS-aren, som fyller 15 i år, kvalfinal. Opponent är kvalets mest erfarne spelare Marius Ruzgas ATL Lund.

Adam gjorde en stormatch i andra omgången på torsdagskvällen. Ett år äldre Rikard Rååd SALK stod på andra sidan nätet. Ja just det, den spelare som Adam föll mot i kvartsfinalen i SALK Open. SALK-aren är Sverigetta i 16-årsklassen.

Efter en svängig kubbning lyckades Adam utkräva revansch för nederlaget i SALK-hallen. Precis som förra gången gick drabbningen över tre set och stundtals högklassig tennis från Adams sida.

Adam har gjort sitt ungs livs bästa insatser så här långt på bortaplan i Sverige eller utomlands. Därför var det extra roligt, att de habituéer, som var på plats i Strandbjörkshallen fick se Adam från sin bästa sidan. Ett nytt tillfälle ges i morgon förmiddag. Missa inte det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: