Spännande nytillskott

Ett märkligt utspel ”på övertid” medförde, att VTS-styrelsen hastigt och mindre lustigt blev en person kort, då det var årsmötesdags i gårkväll. Denna lika trista som omdömeslösa aktion överbryggas av de förhoppningar, som kan knytas till den nya och kraftigt föryngrade styrelsen.

Nytillskotten i styrelsen för in ett betydande tillflöde av tenniskompetens av skilda slag. Tuomas Heinonen och Anders Thour är ju erfarna och välbekanta profiler, som syns dagligdags i Strandbjörkshallen.

Extra spännande är, att Emil Holmgren och Emelie Bäcklund-Andersson tackat ja till styrelseuppdrag. Jag är övertygad om, att båda kommer att tillföra styrelsen värdefull vitalitet.

Dalmasen Emil med Falu TK som moderklubb har, sin ungdom till trots, hunnit skaffa sig kvalificerad och mångsidig idrotts- och tenniskunskap. Han har bl a suttit i styrelsen för Falu TK, skaffat sig riklig tävlingsledar- och domarerfarenhet och ingår sedan i fjol i orgsanisationen för Kings of Tennis. Dessutom har han gått en motsvarighet till Linnéuniversitetets coach och sports management-utbildning.

Varför Emil hamnat i Växjö? Svaret stavas Ida Olsson!

Emelie blev uppriktigt glad och hedrad, då hon fick förfrågan av valberedningens Alexander Lipczynski. De, som var med i VTS-verkamheten runt senaste sekelskiftet, kommer ihåg den unga Gislavedstjejen som skjutsades till Växjö för träning av pappa Niklas. Emelie ingick sedermera i det enda VTS-lag, som vunnit Lag-SM för 18-årstjejer. Numera syns hon regelbundet i hallen, då sonen Noah spelar minitennis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: