Kompetent inhoppare

Inget ont som inte har något gott med sig heter det ju. Ordspråket ägde i högsta grad sin giltighet, då den traditionella grusupptakten för tävlande VTS-juniorer genomfördes i strålande vårväder en vecka för sent.

”Tobbe” missade begivenheten på grund av bröllopsinbjudan till USA, men hade kallat in en förträfflig ersättare i Anders Thour. Huvudbefälet hade ”Tobbe” delegerat till kollegerna Gunnar och Pontus.

Anders hade vidtalats att ta hand om fysdelen. På eget initiativ ryckte han dessutom in på banan som back up till Carolanne Lumsden (t v på bilden).

Jag bevittnade ett volleypass, som Anders genomförde  med det yngre gardet på bana 5. Kunnigt, engagerande, metodiskt, pedagogiskt; kort sagt precis som det skall vara.

Under lunchpausen kom Anders in på kansliet och visade vad som förevarit i förmiddagens fyspass. Ur den gröna lådan (se bilden) plockade han bland en hel del annat fram resultat och utvärdering av genomfört coopertest.

Genom mångårigt engagemang i de fyra egna barnens tennis har Anders. utan att ha tennisen med sig från barndomen, tillägnat sig ett gediget tenniskunnande. Vid senaste årsmötet tog han plats i VTS-styrelsen, vilket vi är mycket glada för. Vi behöver dig i tränarstaben också, Anders!
– – – – –
På tal om tränarstaben har Carolanne Lumsden varit en värdefull tillgång under innesäsongen. Vi hoppas kunna ta del av den sympatiska sydafrikanskans tjänster i större utsträckning framöver.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: