Inspirerande på tennis.se

Det var inspirerande och intressant att ta del av Johanna Jonssons artikel på tennis.se rörande klubbmästerskapen i Näsbypark och på Lidingö. Det jobb, som görs i de båda Stockholmsklubbarna, imponerar.

Det fanns en tid, då Växjömästerskapet – vårt öppna klubbmästerskap i VTS – var jättestort, dock ej av samma volym som Stockholmsklubbarnas. Stuket på VM var dock detsamma, d v s alla kategorier av spelare ställde upp. Alla våra stora genom åren finns med i mästarrullorna.

Dessvärre har Växjömästerskapets liksom – tror jag – många andrasklubbmästerskaps glans falnat med åren. När man läser Johannas artikel känns det angeläget, att rycka tag i VM:et och se till, att det blir den värdiga avslutning på utesäsongen, som det en gång var. Idéer kring hur attraktionskraften kan ökas mottas med tacksamhet.

Gärna fler inslag som kan inspirera i den dagliga lunken på klubbnivå, Johanna!
– – – – –
Pontus Norberg, vilken lirare – även utanför banan. Onsdagen hade blivit ledig för Pontus, som var med vid morgonkaffet och lyssnade på Karolinas och ”Lillos” berättigade vedermödor rörande häckklippningen i Strandbjörket. Pontus erbjöd omedelbart sina tjänster och gjorde enligt ”Karro” ett jättejobb. Föredömligt!

Annonser

One Response to Inspirerande på tennis.se

  1. Mats N skriver:

    Exakt!
    Mer sånt på sajten men mer över huvud taget?
    Saknar uppdateringar från våra spelares framfart och visst kan man fortsätta vara orolig på både dam o herrsidan? Celic-Peterson skadade. Ymer 1 backar rankingmässigt, Ymer 2 spelar sporadiskt…
    Övriga en bit ifrån toppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: