Följ ”Fiddes” uppmaning!

Det fanns en tid, då klubbmästerskap – precis som ”Fidde” Rosengren så klockrent uttrycker det i videosnutten ovan – var ett prioriterat inslag i de flesta  tennisklubbars verksamhet. Det var självklart, att alla klubbens spelare, gammal som ung, ställde upp i lämpliga klasser. I Strandbjörket var det år efter år välfyllt på och kring banorna de två sista utomhusveckorna.

Idag är det annorlunda. De flesta klubbar arrangerar fortfarande klubbmästerskap, dessvärre ofta med mycket tunna deltagarfält. Två lysande undantag, Näsbypark och Lidingö, har uppmärksammats bl a på tennis.se och på denna blogg.

Växjömästerskapet, vårt öppna klubbmästerskap, har visat samma nedåtgående tendens under en lång följd av år. VTS-styrelsen har beslutat göra en kraftansträngning i syfte att lyfta Växjömästerskapet från i år.

Åtgärder har vidtagits för att stimulera till så brett deltagande som möjligt. Bl.a har vi engagerat ELVAN Pizzeria & Salladsbar som sponsor.

Alltså, välkomna med anmälningar, inte bara VTS-are utan alla som spelar tennis i Växjöregionen. Menyn med klasser har något för alla kategorier av spelare. Inbjudan återfinns här.

Annonser

3 Responses to Följ ”Fiddes” uppmaning!

 1. Mats N skriver:

  Spelar man inte KM behöver man inte spela RM och spelar man inte RM skall spelaren inte representera klubben i SM men ingen klubb följer den policyn?!

 2. Erik skriver:

  Ser jättetrevligt ut och de juniorer i klubben som inte spelar minst 2 klasser anses väl inte satsa eller vara intresserade av sin idrott tillräckligt mycket för att få mer än 1-2 träningspass under innesäsongen?

 3. Henke skriver:

  Minns att tränaren i min barndomskubb återväckte hcp-km i min klubb på 90-talet. Kul att möta alla åldrar och spelstyrkor och försöka lura ut en taktik med minus 30 3/6 i bagaget!

  Handicapspel kanske går att ta upp igen?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: